Terug Terug
0
0
211
1
min leestijd

Damarin levert Damarin 582 met nieuw zwemplateau

Afgelopen periode heeft Damarin Jachtbouw uit Gouda een nieuw zwemplateau en trimvlak ontwikkeld voor de Damarin 582. Deze boot heeft nu ook een doorgestoken roer.

Standaard is de moderne Damarin 582 stabiel, ruim en koersvast. Met het nieuwe trimvlak is de sloep sneller dan voorheen. Met een 27 pk dieselmotor haalt deze (tender)sloep ruim 20 kilometer per uur. De boot vaart inmiddels in Zwitserland.

www.damarin.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!