Video van de maand maart: Axopar 29 XC Cross Cabin

Leestijd: 1 minuut
629
Onze video van de maand gaat deze keer over de geheel nieuwe Axopar 29 XC Cross Cabin met een volledige review gemaakt door Bart...

Video jaarverslag Watersportverbond

Leestijd: 1 minuut
1164
https://www.youtube.com/watch?v=7Bov3vmbEMM Het Watersportverbond is de grootste belangenbehartiger voor consumenten in de watersport, met 350 aangesloten verenigingen en met maar liefst 80.000 leden. De nadruk ligt...

Langweer Cold Race wederom een groot succes

Leestijd: 3 minuten
589
In het afgelopen weekend van 11 en 12 november werd voor de 7e keer de Langweer Cold Race gevaren met als hoofdsponsor Kuiper Verzekeringen. 90 Zeilteams uit het hele land gingen de strijd aan om de felbegeerde bokaal.
De Vaart YachtingDe Vaart Yachting

Ontdek de Super Lauwersmeer 1450 met Kempers Watersport

Leestijd: 1 minuut
1451
Ontdek de Super Lauwersmeer 1450 Kotter. Aangeboden door Kempers Watersport in opdracht van de tweede eigenaar, biedt dit schip een combinatie van comfort en topmoderne faciliteiten. Lees verder over zijn indrukwekkende specificaties en uitstekende staat van onderhoud.

Stil vaarplezier: De elektrische magie van de Faraday sloep

Leestijd: 2 minuten
1687
We duiken in de wereld van het elektrisch varen met onze recente vaartest. Ervaar met ons het stille vaarpleizer van de Faraday sloep. Een samensmelting van moderne technologie en traditioneel vakmanschap. 

Ervaar de Pirelli 35 Speedster

Leestijd: 1 minuut
1335
Stap aan boord met YachtFocus en Bestboats International Yachtbroker voor een unieke blik op een vaarervaring! Onze nieuwste video geeft u een ongeëvenaarde, persoonlijke blik op de Pirelli 35 Speedster.
Asa boot electroAsa boot electro

Marex introduceert nieuw vlaggenschip

Leestijd: 1 minuut
1800
Met een lengte van 13.70 meter en een breedte van 4.27 meter wordt de nieuwe Marex 440 het nieuwe vlaggenschip van de werf. De boot wordt in twee uitvoeringen aangeboden: de 440 Gourmet Cruiser met een indrukwekkende U-vormige keukenopstelling en de 440 Scandinavia variant met een tweede eetgelegenheid in een afgesloten salon.
Thumbnail video Alfastreet Marine 21 Open

Ontdek de Alfastreet Marine 21 Open Electric (video)

Leestijd: 1 minuut
1140
Sinds dit jaar mag Kempers Watersport zich officieel dealer van Alfastreet Marine in Nederland noemen. Eerder probeerde Bart Kempers de Alfastreet Marine 28 al uit. Nu is het de beurt aan haar zusje in de Alfastreet Marine 21 Open Electric. Bekijk onderstaande video voor Barts kennismaking met dit volledig elektrische model.

Team JAJO aangevallen door drie orka’s

Leestijd: 1 minuut
2343
Eerder werden er diverse aanvallen op verscheidende boten in de Straat van Gibraltar. Nu werd ook het Nederlandse zeilteam JAJO aangevallen door orka's. Dat gebeurde tijdens de tweede etappe van Den Haag naar Genua, net voor de Straat van Gibraltar. Het incident hield ongeveer 15 minuten aan, hierbij raakte niemand gewond. 

Ontdek Henley28 én Blow-Top tijdens Boatshow Hollandse Plassen

Leestijd: 2 minuten
1329
Menken Maritiem toont twee primeurs tijdens de Boatshow Hollandse Plassen, van 23 tot en met 25 juni. Ontdek tijdens deze dagen de Henley28, het nieuwste model van Menken Martiem. Ook zal de innovatieve Blow-Top te zien zijn.

Elektrische boot past op autodak

Leestijd: 1 minuut
1227
Deze vederlichte motorboot gemaakt van koolstofvezel kan vervoerd worden op het dak van een auto. Vele ervaren het onderhoud en de opslag van een boot als reden om geen boot aan te schaffen. Zeilfanaat Kai Krause uit München wilt hier verandering inbrengen.
Kempers ligplaatsen

Ligplaatsen beschikbaar bij Kempers Watersport (video)

Leestijd: 1 minuut
1388
Bent u nog op zoek naar een ligplaats in Aalsmeer en omgeving? Dan heeft Kempers Watersport goed nieuws. Er zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar...
Elburg YachtingElburg Yachting
Thumbnail Kempers mei 23

Eerste indruk van Alfastreet Marine 28 (video)

Leestijd: 1 minuut
1351
Sinds kort is Kempers Watersport officieel dealer van Alfastreet Marine. Het eerste model dat Bart Kempers uitprobeert betreft de Alfastreet Marine 28. In deze video neemt hij u graag mee aan boord van deze stijlvolle maar comfortabele tussenmaat van sloep en sportboot.

Neem een kijkje op een Homeship van Huisboot.nl (vlog)

Leestijd: 1 minuut
1522
Tijdens Boot Holland mocht YachtFocus aan boord stappen op een Homeship. Wat is nu precies het verschil tussen een Homeship en een Houseboat? En wat is er allemaal mogelijk met zo’n schip? In deze vlog neemt Mandy u graag mee op rondleiding.
Thumbnail Mandy vlog Boot Holland

YachtFocus is klaar voor Boot Holland 2023 (vlog)

Leestijd: 1 minuut
1456
Van 8 tot en met 12 maart staat het WTC Expo in Leeuwarden volledig in het teken van Boot Holland. YachtFocus is natuurlijk ook aanwezig en heet u van harte welkom bij een van onze stands. In deze vlog ziet u onze laatste voorbereidingen voordat het spektakel mag beginnen.
Uitgelichte foto Video Kempers maart 2023

Ontdek de nieuwe Boston Whaler 280 Dauntless bij Kempers Watersport (video)

Leestijd: 1 minuut
1210
Vanaf heden is de Boston Whaler 280 Dauntless te bezichtigen bij Kempers Watersport. Dit is de opvolger van de succesvolle 270 Dauntless. Bij deze boot is goed gedacht aan veel ruimte en een scherper design. Bart Kempers neemt u in deze video graag mee voor een rondleiding en natuurlijk wordt er nog een stukje gevaren.

Mis het niet: Voorraadactie bij Kempers Watersport (video)

Leestijd: 1 minuut
1607
Kempers Watersport is dealer van geselecteerde topmerken in verschillende categorieën in de markt van de gemotoriseerde watersport. Het bedrijf heeft een aantal prachtige boten op voorraad die op een eigenaar wachten. Want de lente komt er sneller aan dan u denkt!
Thumbnail Grandezza 30CA vlog

Neem een kijkje op de Grandezza 30 CA (vlog)

Leestijd: 1 minuut
1530
Tijdens boot Düsseldorf beleefde de Grandezza 30 CA haar debuut. Peter Wiersma van ZWF Yachts nodigde YachtFocus uit om een kijkje te nemen op deze gloednieuwe boot. In deze vlog neemt onze Mandy u graag mee aan boord.

Kempers Watersport dealer van Alfastreet Marine (video)

Leestijd: 1 minuut
1641
Sinds kort is Kempers Watersport officieel dealer van Alfastreet Marine. Voor het watersportbedrijf is het een mooie aanvulling op de merken Axopar, Sea Ray en Boston Whaler. Speciaal voor u maakte Bart Kempers een mooie video van het model dat binnekort in de showroom te zien is, de Alfastreet Marine 28 Cabin Sport.

Heeft Kempers Watersport uw nieuwe boot? (video)

Leestijd: 1 minuut
1625
Kempers Watersport heeft onlangs verschillende schepen binnen gekregen voor de verkoop. In de volgende video neemt Bart Kempers u mee op botensafari langs het aanbod. Neem nu contact op met het team van Kempers om te proefvaren met de boot van uw keuze.

YANMAR maakt indruk met motor voor Venetiaanse taxiboot (video)

Leestijd: 2 minuten
1197
YANMAR heeft onlangs de traditionele houten Venetiaanse taxiboot 'Aquamarina' van Matteo Tiepolato voorzien van een 4LV150 aandrijving. Matteo, die sinds 2008 een watertaxidienst in Venetië exploiteert, koos voor de toonaangevende fabrikant van scheepsmotoren en heeft daarmee de eerste watertaxi in Venetië met een YANMAR motor.
Kuiper verzekering

Meest gelezen afgelopen week

Inter Boat Marinas
Yamaha