Stichting ‘Dag van je leven’ zoekt boten voor jaarlijkse bootjesdag in Aalsmeer

Iedereen die een boot heeft en het leuk vindt om deze bijzondere mensen met hun begeleiding of familie te laten genieten van de mooie Westeinderplassen in Aalsmeer is uitgenodigd om te varen.

Sloepenspecialist opent 1250m2 grote showroom in Alblasserwaard

In een spiksplinternieuw pand van méér dan 1250m2 wordt hier een indrukwekkend aanbod aan sloepen en tenders gepresenteerd.

Minder groot, maar wel serieus publiek op Motorboot Sneek

310
Het kon ook niet beter. Met droog weer en lekkere temperaturen op de eerste twee dagen en zondag zelfs een echte voorjaarsdag is Motorboot Sneek weer een succes geweest

Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club met zestig luxe motorjachten in Maasbracht tijdens Koningsweekend

Op Koningsdag, vrijdag 27 april, komen leden van de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club met ca. 60 motorjachten naar Maasbracht voor hun jaarlijkse seizoensopening.

Jonkers Yachts opent mega showroom in Ouddorp

851
De officiële dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau Powerboats viert het weekend van 22 juni tot en met 25 juni de Grand Opening van de grootste jachten-showroom in Nederland.

Vijftig bedrijven op watersportboulevard in Sneek houden open huis

415
Watersportboulevard ´t Ges in Sneek, gelegen in het hartje van het Friese watersportgebied, houdt zaterdag 21 april een open dag. Bijna vijftig bedrijven, die allemaal gerelateerd zijn aan de watersport, organiseren van 10.00 uur tot 17.00 uur activiteiten en acties.

Yamaha Marine Nederland organiseert proefvaardag op zondag 27 mei

388
Op zondag 27 mei organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een uniek watersport evenement: Proefvaardag, powered by Yamaha. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen op zondag 27 mei een twintigtal boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.

Strategische samenwerking tussen Webasto Thermo & Comfort en WhisperPower

Gedreven door het verlangen van Webasto om elektrische systemen en producten toe te voegen aan hun productportfolio en de ambitie van WhisperPower om het distributienetwerk snel uit te bouwen, hebben de bedrijven een wereldwijde distributieovereenkomst afgesloten.

Hypotheken Centrum Lemmer verstrekt exclusief jachtfinancieringen voor België en Luxemburg

Hypotheken Centrum Lemmer heeft een nieuw jachtfinancieringsproduct voor België en Luxemburg ontwikkeld. De nieuwe financieringsmogelijkheid is exclusief verkrijgbaar bij Hypotheken Centrum Lemmer.

Dolman Yachting exclusief agent voor Vri-Jon DSA Yachts

676
De Nederlandse jachtwerf Vri-Jon DSA Yachts uit Ossenzijl (Overijssel) heeft Dolman Yachting B.V. benoemd tot exclusieve agent voor de Benelux en Duitsland. Dolman Yachting is gevestigd in Zeewolde (Flevoland) en heeft ruim 30 jaar...

Race of the Classics vaart voor 30ste keer uit

Al sinds 1989 trotseren studenten op klassieke zeilschepen de Noordzee in de hoop Engeland te bereiken.

Vink Jachtservice houdt Open Huis op 14 en 15 april

Ook dit jaar organiseert Vink Jachtservice een Open Huis. De jachtmakelaardij staat bekend als dé Super Van Craft Specialist, maar heeft ook andere occasions in haar aanbod. Diverse fraaie schepen zijn gedurende dit weekend op één locatie te bezichtigen.

Laatste Squadron 78 verlaat werf van Fairline

543
De Britse jachtwerf Fairline Yachts zag op 28 maart de laatste van de reeks Squadron 78 luxe motorjachten de werf verlaten.

Slikkendam Watersport organiseert Paasshow

315
Tijdens het paasweekeinde is Slikkendam Watersport op a.s. zaterdag 31 maart en 2e paasdag geopend van 10:00 - 18:00 uur. U bent van harte welkom in de showroom om het aanbod van nieuwe en gebruikte boot en sloepmodellen te komen bekijken.

Connect Yachtbrokers start 1 april in Enkhuizen

Per 1 april opent Connect Yachtbrokers BV haar eerste kantoor op het terrein van De Gier Jachtservice in Enkhuizen, net ten zuiden van de plezierjachten sluis, direct aan het Markermeer.

Ontwikkeling stabilisatoren voor snelvarende jachten door DMS Holland

Na het succesvol ontwikkelen en in de markt zetten van het elektrische roldempingsysteem voor motorjachten tot 30 meter, de MagnusMaster, is DMS Holland samen met partner Brabant Engineering gestart met de ontwikkeling van een roldempingsysteem voor snelvarende jachten tot 30 meter. 

EMCI Register benoemt Hans Gerritse als projectmanager havenmeesters/havens

476
EMCI Register heeft Hans Gerritse aangesteld als projectmanager havenmeesters/havens. Gerritse (1959) heeft meer dan 35 jaar ervaring in de internationale watersport en heeft jachthavens geëxploiteerd/beheerd.

Grote Paasshow bij Van Zelst Watersport

Van maandag 2 april tot en met zaterdag 7 april houdt Van Zelst Watersport uit Zoetermeer een grote Paasshow met volop aanbiedingen.

Vaartgever-expositie in GalleryMaritime Colijnsplaat

Visualisatie van belangrijke eigenschappen die, onder en boven water, een schip goed varend maken. Het is een nieuwe tijd. Laten we vandaag nog beginnen met ons open te stellen voor de nieuwe ontwikkelingen.

Paasuitje: Test de Pirelli Jet bij Best Boats in Roermond

399
Van 29 maart tot en met 1 april organiseert Best Boats een Pirelli openbaar testweekend. Vanaf 1 april zijn de J33 Jet Tenders van Pirelli in diverse uitvoeringen leverbaar via Best Boats International Yachtbrokers.

Schepenkring Jachtmakelaars bestaat 30 jaar en trakteert

656
De Vereniging Schepenkring is in 1988 in Lelystad opgericht en dat betekent dat de vereniging alweer 30 jaar bestaat. Reden voor een feestje, want ‘Wie jarig is trakteert’.

Brandstofreiniger moet eenvoudigste motor beschermen tegen vervuilde brandstof

472
Vervuilde brandstof kan enorme schade veroorzaken aan dieselmotoren, zo meldt Rick Hilckmann van Nordic Marine.

Proefvaren met een Grand Sturdy tijdens Linssen In-Water Boat Show (4 t/m 7 mei)

Linssen Yachts nodigt watersportliefhebbers en in het bijzonder liefhebbers van luxe stalen motorjachten uit voor haar Linssen In-Water Boat Show van 4 t/m 7 mei in Maasbracht. De In-Water Boat Show is een uniek evenement waarbij bezoekers onder begeleiding kunnen proefvaren met diverse gebruikte en nieuwe Linssen-jachten van verschillende lengtes.

Steeler Yachts laat allergrootste Steeler tot nu toe te water

666
Steeler Yachts uit Steenwijk is de oplevering van nieuwe schepen dit voorjaar begonnen met de allergrootste tot nu toe: de bijna 20 meter lange NG65 S-line.

Vijftig bedrijven op watersportboulevard in Sneek houden open huis

479
Watersportboulevard ´t Ges in Sneek, gelegen in het hartje van het Friese watersportgebied, houdt zaterdag 21 april een open dag. Bijna vijftig bedrijven, die allemaal gerelateerd zijn aan de watersport, organiseren van 10.00 uur tot 17.00 uur activiteiten en acties.

Meest gelezen afgelopen week