Terug Terug
0
0
190
1
min leestijd

Legendarische Ferrari-ontwerper creëert nu ook design voor superjacht

Pininfarina.com

Pininfarina, het Italiaanse ontwerpbureau achter onder andere de Ferrari Testarossa, de Maserati GranTurismo en de Alfa Romeo Spider uit 1966, voegt nu ook een superjacht toe aan dit rijtje.

De Aurea is een zeventig meter lang slagschip. Ondanks zijn formaat is de Aurea alles behalve lomp te noemen. Dit is vooral te danken aan het prachtige lijnenspel waar Pininfarina heer en meester in is. Wat de Aurea echt uniek maakt, is dat het hybride aandrijfsysteem in het midden van de boot zit. Zo hebt je geen last van lawaai wanneer je in één van de twee zwembaden ligt.

Lees er meer over en bekijk de afbeeldingen op www.pininfarina.nl.

 

Pininfarina.com

 

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!