Terug Terug
0
0
1038
1
min leestijd

Megajacht vaart vrijdag over Oude Rijn door Alphen

Facebook Feadship

Een nieuw megajacht vaart vrijdag 23 juni over de Oude Rijn in Alphen aan den Rijn. Door het bijzondere transport van het 73 meter lange jacht, bestaat de kans dat de Alphense bruggen die dag langere openingstijden kennen.

Het jacht, dat de naam Hasna draagt, vaart vanaf de Kaag naar Rotterdam en moet zich daarvoor door verschillende Alphense bruggen wurmen. Het jacht is gebouwd door Feadship. Hasna is voorzien van een ‘open beachclub’ met ontspanningsruimte, gym en zwembad van acht meter lang.

Vanaf de Heimanswetering vaart het schip langs ’s Molenaarsbrug, de Albert Schweitzerbrug, Koningin Julianabrug, Alphensebrug, Swaenswijkbrug en Alphense hefbrug.

Lees er meer over op www.nu.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!