Terug Terug
0
0
2010
3
min leestijd

Voetballer Demy de Zeeuw pronkt met zijn stoere BALR jacht

Demy de Zeeuw (Instagram)

Ook na zijn carrière als profvoetballer kent Demy de Zeeuw de weg naar het grote geld. Samen met onder meer Eljero Elia en Gregory van der Wiel richtte hij het modemerk BALR op. Het merk beperkt zich niet alleen tot kleding. Deze week toonde De Zeeuw zijn in BALR-stijl gewrapte Vanquish VQ43 op de Amsterdamse wateren.

Zijn volgers op de social media mochten ook meegenieten.

#Buildingthebrand @balr_yacht x @vanquishyachts

Een bericht gedeeld door Demy de Zeeuw (@demydezeeuw) op

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!