Terug Terug
0
0
165
1
min leestijd

Zeilteam NL met Pieter-Jan Postma zesde op WK catamaran

Nicolai Ivanovici / shutterstock.com

De Friese zeiler Pieter-Jan Postma is met het Nederlands zeilteam zesde geworden op het WK M32-catamarans in Zweden. Postma is de schipper. De eerste dag wist het team zich bovenin het klassement te zeilen. Later waren de prestaties wat minder, maar ze wisten toch in de top 6 te blijven. De laatste dag kon er niet worden gevaren omdat het weer te slecht was.

Lees hier meer over op www.omropfryslan.nl

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.