Terug Terug
0
0
181
1
min leestijd

Jonge ondernemer blaast leven in Supperclub Cruise

Peter Cripps / Shutterstock.com

De drie decks, voor diners, recepties of clubavonden, en dat op het water. In Amsterdam, of naar wens erbuiten. De jonge ondernemer Joeri Salet wil met de Supperclub Cruise een hernieuwde, frisse start maken met events op het water. 21 september is de feestelijke doop van de vernieuwde boot.

Supperclub Cruise is onderdeel van IQ Creative. Het Restaurant, club en evenementenlocatie onderging de afgelopen maanden een make-over. Op 21 september 2017 krijgt de boot een feestelijke scheepsdoop ter ere van zijn nieuwe eigenaarschap en een behouden vaart.

Lees het volledige bericht op: www.missethoreca.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl