Terug Terug
0
0
166
1
min leestijd

KiloRace: zeilwedstrijd voor scherpe jachten en platbodems op het Ketelmeer

Rudmer Zwerver / Shutterstock.com

Als het aan organisator Marco Beenen uit Zwartsluis ligt raken in het weekend van 16 en 17 september veel liefhebbers verzeild in de KiloRace. Deze zeilrace op het Ketelmeer staat voor het zesde achtereenvolgende jaar op het programma. Ook nu weer in het derde weekend van september.

De KiloRace is een zeilwedstrijd over twee dagen voor iedereen die zeilen leuk vindt. Beenen over ‘zijn’ wedstrijd: “Uitgangspunt is een sportieve strijd zonder scherpe kantjes. Je kiest je eigen tactiek met zeilplezier als hoofddoel.” De wedstrijden worden op zaterdag gehouden vanaf 13.30 uur en op zondag vanaf 11.00 uur. Hoewel het een tweedaagse wedstrijd is, bestaat voor degenen voor wie dat niet past ook de mogelijkheid op een dag deel te nemen.

Lees er meer over op www.destadskoerier.nl en www.kilorace.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!