Terug Terug
0
0
519
1
min leestijd

Dit weekend: Gebruikte-Botenbeurs Hoorn met gratis entree

Op vrijdag 8 september opent de Gebruikte-Botenbeurs Hoorn. Het is de negende keer dat de beurs wordt gehouden in de monumentale havens van Hoorn.

De Gebruikte-Botenbeurs Hoorn is de grootste in z’n soort en is voor bezoekers gratis toegankelijk. In de havens liggen boten te koop in alle soorten en maten. Dat varieert van trailerbare zeilboten en sloepen tot 20 meter lange luxe jachten in het hogere prijssegment.

De Gebruikte Botenbeurs is een onderdeel van de Waterweek Hoorn 2017, die over drie dagen rond de 35.000 bezoekers trekt. De Waterweek Hoorn kent 17 verschillende evenementen, met o.a. Drakenbootraces, Swim to Fight Cancer, het Wijnfestival Hoorn, Shantyfestival, Fiets ‘m d’r over en een Nautische markt.

Openingstijden
Vrijdag 8 september 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9 september 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10 september 11.00 – 19.00 uur

De organisatie ligt dit jaar in handen van Fletcha Eventures.

Meer informatie is te vinden op www.gebruiktebotenbeurshoorn.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!