McDonalds bouwt tropisch eiland in de Gouwzee bij Marken

2065
Starchaser / Shutterstock.com

Een tropisch eiland in de Gouwzee. Het is geen nieuwe ontdekt land of gevolg van opwarming van de aarde. Het eiland is daar deze week neergelegd.

Foto: sfeerbeeld

Voor de Bukdijk van Marken ligt het drijvende eiland voorzien van een zandstrand, waterval en een grote rots. Fastfoodketen McDonalds heeft voor hun nieuwe campagne ‘Good Times Island’ het eiland gebouwd. Er is 24 uur per dag bewaking op het strandje aanwezig. Het is de bedoeling dat het eiland drie maanden blijft liggen. Tijdens die drie maanden kan elke dag steeds een andere groep mensen onder het motto ‘Je eigen eiland voor een dag’ een verblijf op het eiland winnen.

Lees er meer over op www.noordhollandsdagblad.nl en bekijk de foto’s op www.schoutenenterprises.com