Jachthaven Heusden gewaardeerd met bijna 7.000 overnachtingen van passanten per jaar

163
Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock.com

Heusden werkt als een magneet op watertoeristen. De jachthaven van de Watersportvereniging is goed voor 6.000 tot 7.000 overnachtingen van passanten per jaar. De jachthaven wordt gewaardeerd om haar ligging, kwaliteit en gastvrijheid. Dit is de ervaring van havenmeester Gerard Van Haperen (59). Hij vertelt dat de jachthaven van de Watersportvereniging Heusden 230 ligplaatsen telt waarvan 50 voor passanten. In de historische stadshaven is plaats voor 15 passanten en 16 plaatsen liggen aan de Noordsteiger.

De jachthaven levert een belangrijke bijdrage aan toerisme in Heusden. Er wordt samengewerkt met watersportbedrijf Legerstee aan de Bakkersdam en met Jachthaven De Wiel.

Lees het volledige bericht op www.heusdensecourant.nl