Kempers Watersport organiseert exclusieve Axopar proefvaarten in Amsterdam “by Summernight”

164

Tijdens de HISWA te water organiseert Kempers Watersport in de avonden exclusieve proefvaarten door Amsterdam. Bart Kempers van Kempers Watersport: “De boten van Axopar staan voor moderne onderscheidende styling in combinatie met zeer goede vaareigenschappen en een hoge praktische bruikbaarheid het hele jaar door. Om dat tot in de puntjes te laten ervaren leek het ons een mooi idee tijdens de HISWA te water door middel van een proefvaart door Amsterdam met een Axopar 28 AC.” De proefvaarten worden gehouden van dinsdag 29 augustus tot en met zaterdag 2 september.

 

De Axopar biedt comfortabel plaats aan maximaal 8 personen, waardoor ook familie en vrienden aan boord kunnen plaatsnemen. Door de beperkte beschikbaarheid zijn de proefvaarten op afspraak. Wie ‘nachtelijk’ vanaf de NDSM-werf naar Amsterdam wil varen, mailt naar makelaardij@kemperswatersport.nl onder vermelding van ‘Aanvraag Proefvaart Axopar – Amsterdam by Summernight’. Noem in de mail uw naam, woonplaats, telefoonnummer, uw huidige boot, de gewenste avond (di 29 / wo 30 / do 31 / vr 01 / za 02) en het aantal personen waarmee u zou willen varen.

Meer informatie over Kempers Watersport en Axopar vindt u op www.kemperswatersport.nl