Penningmeester verdacht van greep in de kas bij jachthaven Onderdendam

253
FotoDuets / Shutterstock.com

De Watersportvereniging Onderdendam heeft aangifte wegens fraude gedaan tegen haar penningmeester. De man zou 6000 euro uit de kas hebben verduisterd.

De fraude kwam volgens voorzitter Sape Ozinga aan het licht nadat de penningmeester anderhalve maand geleden boos opstapte om redenen die voor zijn medebestuurders volstrekt duister waren. Daarop kreeg de vereniging argwaan. Bij het doorspitten van de bankafschriften bleek er 6 mille uit de kas te missen.

De affaire brengt de vereniging niet in financiële problemen, benadrukt de voorzitter. De exploitatie van de eigen jachthaven en camping in Onderdendam is niet in gevaar. ,,We gaan hier niet failliet aan.”

Lees er meer over op www.dvhn.nl