Jonge ondernemer blaast leven in Supperclub Cruise

296
Peter Cripps / Shutterstock.com

De drie decks, voor diners, recepties of clubavonden, en dat op het water. In Amsterdam, of naar wens erbuiten. De jonge ondernemer Joeri Salet wil met de Supperclub Cruise een hernieuwde, frisse start maken met events op het water. 21 september is de feestelijke doop van de vernieuwde boot.

Supperclub Cruise is onderdeel van IQ Creative. Het Restaurant, club en evenementenlocatie onderging de afgelopen maanden een make-over. Op 21 september 2017 krijgt de boot een feestelijke scheepsdoop ter ere van zijn nieuwe eigenaarschap en een behouden vaart.

Lees het volledige bericht op: www.missethoreca.nl

DELEN
Vorig artikelGeredde drenkeling Kortgene blijkt drugsverdachte
Volgend artikelOnfortuinlijke visser
Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en...Lees verder over mij