Fairline Yachts maakt nieuwe productiefaciliteit in Hythe, Southampton bekend

227

De Britse jachtwerf Fairline heeft vanmiddag meer informatie bekend gemaakt over de nieuwe productiefaciliteit. Deze nieuwe productiefaciliteit werd al eerder aangekondigd tijdens het Cannes Yachting Festival maar nu is ook de locatie bekend gemaakt: Hythe, Southampton, aan de zuidkust van Engeland.

De nieuwe locatie van de productiefaciliteit die zich aan het water bevindt is 20.000m² groot. De jachtwerf verwacht dat de bouwwerkzaamheden ongeveer 9 maanden in beslag nemen en dat zij in de nazomer van 2018 kunnen starten met de bouw van de eerste jachten.

Fairline Marine Park, Hythe, Southampton Water, England

Door de grotere productiefaciliteit wordt het mogelijk voor Fairline om jachten boven de 60 voet te gaan bouwen. Dit was eerder niet mogelijk in Oundle, deze productiefaciliteit zal zich dan ook bezig blijven houden met de jachten tot 60 voet.
Naast het bouwen van jachten boven de 60 voet zal de productiefaciliteit in Hythe de locatie worden waar de testen, inbedrijfstellen en de klantoverdrachten plaats gaan zullen vinden.

 

Voor meer informatie over de werf en haar modellen is te vinden op www.jonkersyachts.nl en www.fairline.com