Nieuw: Award voor leukste haven voor honden

473
Navistock / Shutterstock.com

Waddenhaven Vlieland heeft de prijs voor de ‘leukste jachthaven’ voor honden gewonnen. De waddenhaven won met 29,9% van de stemmen. De wedstrijd is een initiatief van Trudie Rutten van Honden aan Boord.

De award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. Hondenliefhebbers konden vanaf mei jachthavens opgeven via het beoordelingsformulier. Zij konden jachthavens beoordelen op o.a de volgende onderdelen:
– Gastvrijheid van het personeel jegens honden(eigenaren)
– Toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en de aanwezige faciliteiten voor honden
– De uitlaat-, wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving.

Er werd 167 keer gestemd.

Trudie Rutten licht toe: “Begin 2018 ontvangt de winnaar de award. Het is de bedoeling om daar samen met de honden een feestje van te maken. De tweede en de derde plaats mogen ook zeker genoemd worden: jachthaven Deventer eindigt op de tweede plaats met 27,5% van de stemmen en jachthaven De Maas is derde geworden met 16,8% van de stemmen.”

Lees er meer over op www.hondenaanboord.nl