4Nautic introduceert op Boot Holland en HISWA de Nautic Line van SP Tools

388

De Nautic Line van SP Tools is tot stand gekomen middels een samenwerking tussen SP Tools, Botenman Watersport en 4NAUTIC. Zowel Botenman Watersport als 4NAUTIC constateerden een gebrek aan goed gereedschap in de watersportwinkel. En dit terwijl de watersporter geregeld behoefte heeft aan goed gereedschap. Samen met SP Tools is de Nautic line ontwikkeld.

Voor gebruik in de eigen werkplaats (voor onderhoudsbedrijven, werven, jachtwerven en boothandelaren) hebben zij de mogelijkheid om de gereedschapskarren te voorzien van het eigen bedrijfslogo of een foto naar wens. Tot slot hebben zij een aantal extra producten in het assortiment die speciaal zijn gericht op het werk in een werkplaats en/of voor op locatie.

SP Tools | Nautic Line is zeer geschikt voor de watersport vanwege de hoge kwaliteit en de verchroomde afwerking. Mede hierdoor is het zeer slijtvast en roestvrij. Daarnaast is de SP Tools | Nautic line met zorg samengesteld en bevat het een uitgebalanceerd assortiment gereedschap, afgestemd op de veeleisende watersporter, ondersteund met naar wens een draaicarrousel en/of wandrek voor directe verkoop.

Over SP Tools
Al meer dan 40 jaar is SP Tools een voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van gereedschappen. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor duurzaam professioneel gebruik. Onderzoek, ontwikkeling en innovatie zorgen voor kwalitatief hoogwaardige gereedschappen, mede tot stand gekomen door te luisteren naar en te voldoen aan de eisen van de professionele vakman. SP Tools biedt u een uitzonderlijk kwaliteitsproduct met een levenslange garantie (op handgereedschap)  en voor een betaalbare prijs. SP Tools heeft in Nederland haar Europese magazijn.

Bezoek SP Tools | Nautic Line op Boot Holland op stand 4042 en op de HISWA op stand 01.344. Voor meer informatie kunt u kijken op www.4nautic.nl