Bootje drijft haven in, schipper (64) dood gevonden

1012
VanderWolf Images / Shutterstock.com

Een 64-jarige man uit Alphen is woensdagmiddag om het leven gekomen op de Maas bij het dorp in het Land van Maas en Waal. De vissersboot waarop hij voer, kwam rond 14.00 uur zonder opvarende de haven van het dorp in drijven. Het lichaam van de schipper werd later in de middag honderd meter van de haven gevonden langs de oever.

Bij de zoektocht naar de drenkeling werd een hulpboot van de brandweer ingezet, ook de politiehelikopter vloog enige tijd boven het gebied. De man werd rond 16.30 uur gevonden meldt een woordvoerder van de politie.

Lees er meer over op www.gelderlander.nl

DELEN
Vorig artikelJachthaven Willemstad niet langer in de verkoop
Volgend artikelPrinses Anne bezoekt London Boat Show
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij