HISWA 2018: 50.000 m2 watersportplezier

420

Het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie komt in zicht. Van woensdag 7 t/m zondag 11 maart presenteren vele trouwe deelnemers en een groot aantal nieuwe bedrijven zich in verschillende werelden; Sloep, Speed, Zeilen, Shop, Onderdelen & Accessoires en de sinds vorig jaar nieuwe Funsports Xperience. Ook is er deze editie meer aandacht voor Lifestyle en Recreatie.

Naast honderden boten en een compleet assortiment onderdelen & accessoires voor ieder type boot en watersporter, is het activiteitenprogramma compleet vernieuwd. Met onder andere de spetterende activiteiten van Optimist On Tour voor de jeugd t/m 12 jaar, de Funsports Xperience boordevol actie op het water (vanaf 8 jaar), een veiling waar je leuke watersportspullen kunt scoren voor leuke prijsjes, Meet & Greet om in contact te komen met andere watersporters en experts, HISWA Hebbeding voor een overzicht van de 10 handigste gadgets voor op het water en de HISWA Mainstage met inspirerende thema’s als koken aan boord, bekende sporters en plastic soep. Maar er is nog veel meer! Meer informatie over het evenement is te vinden op www.hiswarai.nl.

Speciale combiticket-aanbieding
De gehele maand januari bestel je op www.hiswarai.nl/kaartverkoop een HISWA toegangskaart inclusief parkeren voor slechts €25,00 (i.p.v. €33,00) of 2 toegangskaarten inclusief parkeren voor €35,00 (i.p.v. €48,00). Kinderen t/m 16 jaar hebben bovendien gratis toegang!