Pantaenius Jachtverzekeringen viert feest met 100.000e klant

1343
Pantaenius

Tijdens Boot Düsseldorf heeft Pantaenius haar 100.000e actieve verzekeringsovereenkomst gesloten. Pantaenius behoort tot Europa’s toonaangevende jachtverzekeringsspecialisten.
Al zo’n 50 jaar maakt het traditionele Hamburgse bedrijf integraal deel uit van de watersportwereld. Naast de hoofdlocatie in Duitsland heeft Pantaenius vestigingen in Noord-Amerika, Australië, Scandinavië en aan de Middellandse Zee. Ook in Nederland is de verzekeraar actief.

Na ongeveer vijf decennia van gestage groei heeft Pantaenius Jachtverzekeringen inmiddels in totaal 100.000 boten verzekerd. Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. Om dit te vieren, krijgt de ‘Jubileumklant’ gedurende een jaar een gratis jachtverzekering. Managing Director Martin Baum licht toe: “We zijn trots op het vertrouwen dat watersportliefhebbers van over de hele wereld in ons stellen. Toen mijn vader in 1969 besloot om een ​​verzekeringsoplossing speciaal voor booteigenaren te ontwikkelen, had hij geen idee waar Pantaenius een halve eeuw later zou zijn. Niettemin is niet alleen ons bedrijf gegroeid, maar de uitdagingen waar het succes van ons bedrijf voor staat, worden ook steeds veeleisender. Dat we nu de 100.000e klant bij Pantaenius hebben mogen verwelkomen, moedigt ons opnieuw aan om de beste verzekeringsdekking en service te blijven bieden.”

De Jubileumklant Jörg Lotz uit Rhein-Erft is blij met het onverwachte geschenk. De eigenaar van een Nauticat 321 geeft aan dat dit extraatje de voorpret voor zijn eerste tocht met het nieuw verworven jacht vergroot: “Onder meer de uitgebreide dekking gaf voor mij de doorslag om voor Panteanius te kiezen. Op de beurs kon ik eenvoudig mijn verzekeringsaanvraag persoonlijk indienen en alle resterende vragen stellen.” In de zomer is de heer Lotz van plan om vanuit Maasholm de Zweedse westelijke archipel te verkennen en uiteindelijk naar Oslo te zeilen. Voor die tijd wil hij zijn nieuwe jacht persoonlijk ophalen bij de scheepswerf in Turku (Finland).

Martin Baum: “We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om alle Pantaenius-klanten te bedanken voor hun loyaliteit en hun vertrouwen. We wensen alle zeilers, motorbootvaarders en andere schippers een geweldig watersportseizoen in 2018 en kijken nu al uit naar het volgende jubileum.”

Meer informatie over Panteanius Jachtverzekeringen is te vinden op www.pantaenius.de