Team Brunel vaart tussen lading verloren slippers door

Fotohunter / Shutterstock.com

Schipper Bouwe Bekking van Team Brunel zag op de Stille Oceaan op weg naar Hongkong, de finishplaats van de vierde etappe in de Volvo Ocean Race, ineens iets heel opmerkelijks om zijn zeiljacht drijven. 

,,Gedurende drie uur kwamen we overal slippers tegen in het water. Waarschijnlijk heeft een schip zijn lading verloren”, schreef Bekking zijn blog op de website van Brunel.

Lees het volledige artikel op: www.ad.nl

DELEN
Vorig artikelBewoners Pontsteiger kunnen privéjacht niet kwijt na fout bestemmingplan
Volgend artikelBestBoats verwerft exclusief Benelux-dealerschap voor Pirelli
Mijn naam is Bas Jansen, ik zit in het laatste jaar van mijn studie Marketing en Communicatie aan het Johan Cruyff College te Amsterdam. Voor mijn eindstage loop ik mee bij YachtFocus, hier zal ik voornamelijk bezig zijn met het assisteren van de marketing en communicatie afdeling, daarnaast zal ik als examen opdracht een marktonderzoek voor YachtFocus gaan uitvoeren. Op jonge leeftijd ging ik vaak mee zeilen met mijn opa, waarna mijn eerste eigen zeilbootje snel volgde. Na mijn 12e verjaardag heb ik mijn optimist ingeruild voor een rubberbootje. Gedurende deze periode is mijn passie voor motorboten toegenomen. In de zomer van 2017 heb ik mijn klein vaarbewijs 1 gehaald, hierna ben ik voor verschillende bedrijven boten gaan varen in de omgeving van de Kagerplassen en de grachten van Amsterdam.