Volledig CO2 neutraal vakantievaren met Blokhutboot

1682
Blokhutboot

Het eerste seizoen van de volledig elektrische boten van Blokhutboot zit er ruimschoots op. Vorig jaar zijn de eerste vijf nieuwe boten in gebruik genomen en de klanten van de Brabantse verhuurorganisatie reageren razend enthousiast. “Volledig CO2-neutraal vakantievaren is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het vaarplezier. Zonder geluid heerlijk relaxed varen,” aldus Glenn Cornelissen van Blokhutboot.nl.

Verdubbeling van de vloot
Deze reacties vragen naar méér. Daarom heeft Blokhutboot deze winter weer een nieuwe serie schepen op stapel gezet. Komend seizoen komen er wederom vijf gloednieuwe schepen bij. De eerste twee schepen zijn al gereed en staan buiten te wachten tot het voorjaar intreedt. De andere drie schepen liggen in de loods voor de afbouw.

Nu online reserveren
Blokhutboot.nl heeft locaties in zowel de Biesbosch als in Heerewaarden aan de Maas.
De eerste vakanties voor het vaarseizoen van 2018 zijn al geboekt. Wie dit jaar ook fluisterstil én CO2-neutraal vakantie wil vieren, bezoekt de website. Het is ook mogelijk om op de website te reserveren.

Meer informatie op www.blokbutboot.nl

 

Blokhutboot

 

Blokhutboot