Nieuw in Lelystad: Xp 38 met all-in abonnement bij FlexYachts

431
FlexYachts

Wilt u het hele jaar door op uw ‘eigen’ jacht genieten van zeilen? Met een all-in
jaarabonnement bij FlexYachts kunnen watersporters flexibel en voordelig varen.
Zonder de rompslomp van een eigen jacht. Afhankelijk van of u soms, regelmatig
of vaak vaart zijn er verschillende zeilabonnementen mogelijk.

Egbert de Waard van FlexYachts licht toe: “Uit onderzoek blijkt dat booteigenaren maximaal 25 dagen per jaar varen. De rest van de tijd ligt de boot te dobberen in de haven. Er is dus ruim voldoende vaartijd beschikbaar om een boot te delen met enkele andere schippers. Ons unieke boekingssysteem ‘Click & Sail’ zorgt voor een makkelijke en eerlijke verdeling van de vaartijd. Onze tien jachten waaronder twee Xp 38’s, een Dehler 38, Dufour 365 en Dehler 29 liggen in tophavens aan het IJsselmeer, in Zeeland en in Athene. Meer informatie over de vloot en havens is te vinden op de website www.flexyachts.nl onder het kopje ‘jachten’.”

Meer informatie op: www.flexyachts.nl