Politie neemt van diefstal afkomstige boot in beslag

111
JPstock / Shutterstock.com

Het waren oplettende burgers die er vrijdag voor zorgden dat de eigenaar van een gestolen boot binnenkort weer kan genieten op het water. Bezoekers van de jachthaven in Wageningen zagen de boot en hadden het gevoel dat er iets niet in de haak was. En dat klopte.

Gealarmeerde politieagenten onderzochten de melding en kwamen er achter dat de bood als gestolen geregistreerd stond en namen de boot voor onderzoek in beslag.

Lees het volledige bericht op www.hoogenlaag.nl

DELEN
Vorig artikelKNRM sleept zeiljacht naar jachthaven
Volgend artikelGewonde bij scheepsbrand in Nes
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij