Schip botst tegen tafelbrug en verliest stuurhut (video)

1261
RTV Noord

Een schip is donderdag aan het einde van de middag tegen de tafelbrug bij Zuidhorn gevaren.

Door de klap is de stuurhut van het schip geslagen. De schipper heeft het schip nu op een veilige plek langs de kade afgemeerd.

Bekijk de video hier

DELEN
Vorig artikelBoottrailer schiet van de trekhaak: fietser gewond
Volgend artikelBoot zit klem op N201 bij Vreeland
Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.