Man van brandende boot gehaald in Duivendrecht

424

Een boot is vanmiddag in brand gevlogen in het water bij de Molenkade in Duivendrecht.

Dat gebeurde rond 13.00 uur. Tijdens de brand was er een man op de boot, of het ging om de schipper of iemand die het vuur probeerde te blussen is niet duidelijk. De man is door mensen op een ander bootje in veiligheid gebracht.

Lees meer hierover op www.at5.nl

 

DELEN
Vorig artikel‘Invasie van speedboten’ op de Rijn jaagt roeiers en scouts schrik aan
Volgend artikelHenri Lloyd overgenomen door Aligro UK Limited
Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.