Terug Terug
0
0
232
1
min leestijd

Duitse toeriste overboord geslagen in Alkmaar

JPstock / Shutterstock.com

Een Duitse toeriste is zondagochtend overboord geslagen nabij de Kraspolderbrug in Alkmaar.

Het slachtoffer is ter plaatse gereanimeerd en met een ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw is vanaf een boot of plezierjacht in het water beland. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend.

Lees hier meer over op www.noordhollandsdagblad.nl

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.