Terug Terug
0
0
247
1
min leestijd

Over de Nieuwe Mark kunnen straks bootjes varen in Breda

Milos Ruzicka / Shutterstock,com

De Nieuwe Mark in Breda kan in principe verdiept worden aangelegd zodat daar ook bootjes over kunnen varen. De gemeenteraad stemde er donderdag mee in dat er 2,2 miljoen euro wordt uitgetrokken om een ontwerp te maken en voorbereidingen te treffen voor het doortrekken én verdiepen van de Nieuwe Mark. 

De ambitie van het college is om volgend jaar te starten met de uitvoering van het project, dat vervolgens in fases moet worden opgeleverd. De gemeenteraad moet eerst wel nog een besluit nemen over de totale financiering.

Lees het volledige bericht op: www.bndestem.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl