Terug Terug
0
0
217
1
min leestijd

Pont ramde spoorbrug Nijmegen

hollandfoto.net / Shutterstock.com

Op de Waal bij Nijmegen heeft zaterdagmiddag een festivalpont van De Kaaij vastgezeten. Volgens een opvarende werd ook de spoorbrug geramd.

Eerder op de middag moest er al een motorjacht worden bevrijd door een bergingsbedrijf. Rijkswaterstaat hield de situatie in de gaten, maar het scheepsvaartverkeer heeft geen hinder ondervonden van de vastgelopen boot.

Lees het volledige bericht op: www.omroepgelderland.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl