Terug Terug
0
0
45
1
min leestijd

Geen ‘Gevaarlijke’ Watersport Experience meer in haven Sint Philipsland

Dudarev Mikhail / Shutterstock.com

Na drie jaar komt er waarschijnlijk een einde aan de Watersport Experience in de haven van Sint Philipsland. Rijkswaterstaat wil het liever niet meer op die locatie hebben, omdat het er te gevaarlijk is. 

Het is een snelle vaarroute en daardoor geen geschikt locatie om spelletjes te spelen en in trage rubberboten te varen, luidt het argument. De Watersport Experience werd in juli nog gehouden en zou volgend jaar een vierde editie krijgen. Rijkswaterstaat wil nu samen met de betrokken partijen op zoek naar een nieuwe locatie.

Lees het volledige bericht op www.pzc.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!