Terug Terug
0
0
74
1
min leestijd

Het schip in: bootje ‘vangt’ Mercedes aan Herengracht

4kclips / Shutterstock.com

Een automobilist heeft geluk gehad vanochtend. De auto schoot namelijk door op een parkeerplaats op de Herengracht en kukelde over de rand. Gelukkig lag daar een boot die de Mercedes opving.

Foto: Sfeerbeeld Herengracht Amsterdam

De boot voorkwam dat de auto in het water terechtkwam. De vrouw wilde uitparkeren en daar ging het mis. Haar auto stond waarschijnlijk in een versnelling in plaats van de achteruit.

Lees het volledige bericht op: www.at5.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl