Terug Terug
0
0
74
1
min leestijd

Schipper (53) met drank op aangehouden in Leeuwarden

sevenMaps7 / shutterstock.com

De politie heeft donderdagnacht in Leeuwarden een 53-jarige schipper aangehouden, omdat hij teveel had gedronken. Daarnaast zat hij niet alleen op de praam, mar had hij maar liefst zestien vrienden en collega’s aan boord van het schip. De politie hield de praam in eerste instantie aan bij de Voorstreek, vanwege geluidsoverlast.

Lees hier meer over op www.omropfryslan.nl

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.