Terug Terug
0
0
204
1
min leestijd

Geredde drenkeling Kortgene blijkt drugsverdachte

AntonSokolov / Shutterstock.com

De drenkeling die hulpdiensten in de nacht van woensdag op donderdag uit het water bij de Deltaweg Kortgene haalden, blijkt een bekende van de politie. De man had harddrugs in zijn bezit.

Na verzorging in de ambulance, is de man aangehouden. Dit meldt de politie donderdag.

Twee agenten zagen tijdens een surveillance de auto van de man geparkeerd staan. Omdat het voertuig toebehoorde aan een ‘bekende van de politie’, besloten de agenten een kijkje te nemen.

Lees het volledige bericht op: www.nu.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl