Terug Terug
0
0
185
1
min leestijd

Werkzaamheden aan de Friese Sluis

oak_html_5 / Shutterstock.com

Het brugdek van de Friese Sluis in de Noordoostpolder net onder Lemmer wordt in de maanden september en oktober aangepakt.  

Sfeerfoto: brug

Op maandag 11 en 12 september is er al aan de brug gewerkt en was de sluis beperkt in gebruik. Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 oktober is de Friese Sluis dicht, omdat ze het brugdek hersteld wordt.

Lees er meer over op www.omroepflevoland.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!