Dubbel pech voor opvarenden zeilboot

393
Breskens KNRM

De bemanning van een zeiljacht had zaterdagmiddag dubbel pech. Eerst liep het vast op een zandplaat en in een poging los te komen raakte het verstrikt in een ankertouw.

Het jacht was onderweg naar Breskens toen het, vermoedelijk als gevolg van een navigatiefout, strandde op de plaat van Breskens. In een poging om los te komen raakte het verstrikt in het ankertouw van een sportvischarter die bij de zandbank aan het vissen was.

Lees het volledige bericht op: www.hvzeeland.nl

DELEN
Vorig artikelZinkende speedboot bij Zuid Maartensgat
Volgend artikelSolar boat Twente haalt brons bij WK
Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en...Lees verder over mij