Pont ramde spoorbrug Nijmegen

304
hollandfoto.net / Shutterstock.com

Op de Waal bij Nijmegen heeft zaterdagmiddag een festivalpont van De Kaaij vastgezeten. Volgens een opvarende werd ook de spoorbrug geramd.

Eerder op de middag moest er al een motorjacht worden bevrijd door een bergingsbedrijf. Rijkswaterstaat hield de situatie in de gaten, maar het scheepsvaartverkeer heeft geen hinder ondervonden van de vastgelopen boot.

Lees het volledige bericht op: www.omroepgelderland.nl

DELEN
Vorig artikelSolar boat Twente haalt brons bij WK
Volgend artikelGoed voorbereid de boot in!
Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en...Lees verder over mij