Joop van den Ende zet superjacht te koop

804
Northropandjohnson.com

Nadat Joop van den Ende vorig jaar zijn villa ‘Intimis’ verkocht, zet het Quote 500-lid nu ook zijn gelijknamige superjacht in de etalage.

Intimis lag naar verluidt het grootste deel van het jaar in de haven van Mallorca, waar Van den Ende een vakantiehuis heeft.  De 112-voeter met vijf hutten staat te koop voor 2.85 miljoen euro. Hoeveel Van den Ende voor het jacht betaald heeft, is niet bekend.

Lees het volledige bericht op www.quotenet.nl en bekijk meer foto’s op www.northropandjohnson.com

DELEN
Vorig artikelRecordaantal deelnemers voor Boot Düsseldorf
Volgend artikelNieuw Maritiem Museum voor Antwerpen
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij