De eerste Seabreacher van Nederland wordt vandaag te water gelaten

SkyShark / Facebook.com

De eerste en enige Seabreacher van Nederland is net voor de kerstdagen gearriveerd in Poortvliet, Zeeland. Afgelopen jaar is deze boot CE gekeurd en langzaam maar zeker komen er meer in Europesche wateren, maar dit is de 2de boot in heel Europa.

De Seabreacher is een indoor powerboot, die korte tijd onder water kan varen, een maximale snelheid heeft van 110 kilometer per uur en sprongen kan maken tot wel 6 meter hoog.

De te water lating is op vrijdag 29 december in Tholen, Zeeland. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit spektakel gade te slaan en als er de mogelijkheid is dan bieden we jullie graag een rondje aan om mee te varen.

Kijk voor meer informatie op www.skyshark.nl en op Facebook SkyShark