Fairline Yachts wint bij de Motor Boat & Yachting Awards 2018

585
The Fairline team accepting this year’s Judges’ Special Award

De luxe Britse motorjachtfabrikant, Fairline Yachts, werd op 10 januari aangekondigd als de ontvanger van de Motor Boat & Yachting Judges Special Award 2018.

De uitreiking vond plaats op de openingsavond van de London Boat Show in het Rosewood Hotel te Londen. Waar de prestigieuze Awards in de aanwezigheid van meer dan 250 mensen werden uitgereikt.

Russell Currie, directeur van Fairline Yachts, reageert op de overwinning ‘We zijn trots dat wij de Motor Boat & Yachting Judges, Special Awards hebben gewonnen. We willen de juryleden bedanken voor hun overweging en besluit en ik wil persoonlijk iedereen bij Fairline bedanken voor al hun harde werk dat heeft geleid tot deze geweldige prestatie. De derde prijs die we in de afgelopen drie maanden hebben gewonnen. Het gouden jaar van Fairline was zeker een om te onthouden en we kunnen geen betere manier bedenken om 2018 te starten!’

Kijk voor meer informatie op www.fairline.com