“De Knuffelwand“ presenteert zich op Boot Holland

600

Hoe vreemd het ook klinkt, een knuffelwand aan boord is ook te realiseren. In de bestaande douche of kajuitruimte, kan dit op een eenvoudige wijze gerealiseerd worden met het Click & Go (C&G) klimaatsysteem.

Op de bestaande wand van de ruimte, wordt een C&G-element met een dikte van 12 mm, waarin een watervoerende of een elektra verwarming kabel wordt aangebracht die vervolgens weer afgedekt wordt met een aluminiumplaat of tegelafwerking. Dit wandverwarmingssysteem geeft optimaal comfort in de ruimte.

Een veilige gladde wandafwerking voorkomt dat er bij eventueel zwaar weer verwondingen veroorzaakt worden door een aanwezige wandradiator. Daarnaast is de oppervlaktetemperatuur van circa 31 graden Celsius zo laag dat deze geen gevaar vormt voor verbranding. De oppervlaktetemperatuur wordt door middel van een thermostaatkraan gerealiseerd. Het knuffelwandsysteem kan op een bestaande installatie worden aangesloten.

Havobol, de aanbieder van het revolutionaire product, is van vrijdag 9 tot en met woensdag 14 februari aanwezig op Boot Holland in Leeuwarden (stand 2045)

Meer informatie is te vinden op www.havobol.nl