Schipper plet zijn Mercedes tegen brug in Oberhausen

1132
Politie Duisburg

Een onfortuinlijke schipper heeft dinsdag 2 januari rond 14.45 uur in Oberhausen zijn auto geplet tegen een brug over het Rhein-Hernekanaal. De auto stond op het dak van het vaartuig en de schipper had de hoogte van de Sterkrader Strassenbrücke kennelijk verkeerd ingeschat.

Het schip zou voor 20.000 euro schade hebben. De brug is intact gebleven.

Lees er meer over op www.schuttevaer.nl en www.presseportal.de

DELEN
Vorig artikelBrandweer pompt zeilboot Kaai Veere leeg
Volgend artikelHalf afgebouwd superjacht te koop
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij