Open dag bij Van den Hoven Jachtbouw

591

Op zaterdag 14 april vindt het jaarlijks terugkerend evenement, de Van den Hoven Jachtbouw open dag plaats. Vanaf 11 uur staan de deuren van Van den Hoven Jachtbouw aan de Ruytenberg 17 te Waspik open voor alle geïnteresseerden, relaties en vrienden. Kortom een dag vol samenzijn, drie schepen in verschillende bouwfases om te bekijken en presentaties van nieuwe modellen.

Zoals bovenstaand genoemd zijn er drie schepen te bekijken in verschillende bouwfases. De van den Hoven Executive 1500 Mk2 zal volledig in afleverfase getoond worden. Deze zal met haar blauwe metallic romp in de schijnwerpers staan. Daarnaast wordt bouwnummer 50, de eerste Van den hoven Executive 1700 Mk2 getoond in gevorderde afbouwfase. Dit schip valt op door haar prachtig vernieuwde raampartijen. In de casco hal is de 2e 1700 Mk2 te zien in gevorderde bouwfase van het casco.

Met trots lanceren zij deze dag twee nieuwe modellen. Het eerste is een nieuw schip in de Executive lijn, van 21 meter, genaamd de Van den Hoven Executive 2100. Daarnaast wordt er een geheel nieuw snelvarend aluminium concept gepresenteerd. Designer René Van Der Velden, ontwerper van dit nieuwe concept, zal deze presentatie verzorgen.