Verdachte diefstal buitenboordmotoren in Enkhuizen opgepakt

168
Billion Photos / Shutterstock.com

De politie heeft woensdagochtend een inwoner van Enkhuizen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal van buitenboordmotoren in deze plaats. Dat heeft politiewoordvoerder Roderick van Veen bevestigd.

De diefstal van buitenboordmotoren in Enkhuizen en omgeving heeft de afgelopen weken voor veel ophef gezorgd. Zeker zes aangiften zijn bij de politie binnengekomen, maar volgens botenbezitters zou het om veel grotere aantallen gaan en zijn er vermoedelijk meerdere bendes actief in de regio.

Lees meer hierover op www.noordhollandsdagblad.nl

DELEN
Vorig artikelVisser verliest vingers bij werkzaamheden kotter in IJmuiden
Volgend artikelDode gevonden op bootje in Amsterdam
Mijn naam is Eline van Ieperenburg. Als grafisch vormgever zet ik mij in voor YachtFocus, hieronder valt ook het werken aan BootAanBoot.nl. Jaren heb ik bij ‘Reddingsbrigade Vinkeveense plassen’ gezwommen, daar heb ik veel geleerd over binnen- en open wateren en dat komt goed van pas in de watersport. In de zomer ben ik vaak te vinden aan de kust om te surfen en zwemmen of op de plas om ontspannen te varen.