Koppel geeft alles op voor wereldreis, maar het loopt jammerlijk fout

567
Ventura / Shuterstock.com

Tanner Broadwell en Nikki Walsh zagen het helemaal zitten. Ze wilden de sleur en druk van het moderne leven achter zich laten en besloten om de wereld rond te varen. De twee gaven allebei hun job en woonplaats op voor hun avontuur, maar al na twee dagen liep het jammerlijk fout. De boot strandde en zonk niet veel later. “We zijn alles kwijt”, klinkt het nu.

Foto: sfeerbeeld zeilboot

Tanner (26) en Nikki (24) leerden elkaar enkele jaren geleden kennen en verhuisden samen naar Colorado. Ze waren allebei niet echt fan van het standaard werkleven en wilden graag de wereld zien. Vorig jaar in april besloten ze om die droom waar te maken en schaften ze zich de Lagniappe aan. De boot was maar liefst 49 jaar oud en geen van beiden had enige ervaring met varen, maar daar lieten ze zich niet door tegenhouden. Ze kochten de boot voor 5.000 dollar, en nog eens 5.000 dollar aan herstellingen later werd ze zeevaardig gedoopt.

Lees hier meer over op www.hln.be